Grasias Zailani

Aku mahu jadi  orang yang simple dan mudah!! dan mengharapkan hidup ini berjalan dengan  semudah yang aku inginkan,  tidaklah mahu menjadi seoarang yang kaya tetapi cukup jika hidup ini dilimpahi dengan keseronokan, mendapat keredaaan tuhan  serta  berkemampuan membantu insan yang memerlukan.

Aku tidak mahu menjadi insan yang duharka kepada tuhan ya rabul alamain ,durhaka dengan perbuatan dan durhaka dengan sikapku dan durhaka dengan kata-kataku .. wahai tuhan aku tidaklayak  ke syurgamu,…..namun tidak pula sanggup ke neraka mu.. wahai kawan- teman, rakan-rakan sama ada aku kenali ataupun tidak, jika sikap dan pebuatanku menguriskan perasaan,  aku memohon seribu kemapunan kepada mereka yang berkenaan..

 

6 Comments

6 thoughts on “Grasias Zailani

  1. Nice blog bro…
    Just keep it up blogging…
    Blogging industry is rising now in Malaysia…
    cepat2 beli domain dengan nama sendiri nanti… or just nama pena… ;P

  2. nuras

    Salam,
    I just drop by to say Thank you for sharing all your thoughts.
    It such a lovely thought, and i know you have such a wonderful life, all praise to GOD.
    I cried after reading some of your entries yang sangat menyayat hati, ouh God, please keep on blessing you, as always.
    At first I thought you are a pilot cuz i saw some of plane pictures, but after keep on reading it, and from all the pictures that you posted, i can tell that you are a reporter. Please correct me if i was wrong. (dah terang tan tang tulip sinar harian puny reporter, kihkih)
    I really enjoy reading you thought cuz it somehow makes me think and realize what is the purpose of life? cuz at the end of the day, all of us will be return back to Allah, in any ways.
    I never expect I would stuck on your entries, cuz my intention was to find the news about “perempuan yang di culik mask dalam van” and your entry is on the list. but when i clicked and read theres nothing about the penculikan except your story about takut kene culik dek Aney yang bawak Van tu., uhuhhhh.. tipak tertipu rupanyaaaa…
    then alang2 dah masuk blog ni, I just scroll, scroll, scroll.. and bermonolog *menarik gak cerita and gambar dia* polis ke apa ni. ada gambar ngeri.
    the continue scroll, scroll, scroll, crying a bit, then continue scroll, scroll, sampai habits entry. uhuu.. burnt la my study time, hehee, nahh. it was petang pun and i can’t study anymore.
    anyway, thanks so much for sharing all the experiences. its really worth for the person like me. yang duduk nuuunnnn jauh dari TANAH AIRKU, MALAYSIA.

    May Allah bless you, as always. and may Allah ease everything you do. InsyaALLAH. aminn…

    • zailani2u

      Salam,

      Buat pertama kalinya terima kasih sesangat kerana sudi baca blog merupa saya ni, saya pun tak tahu apa yang ditulis ini betul atau tidak, i just sharing..dan kekadang saya menulis benda yang tidak boleh dikongsikan melalui lisan, huhu…

      Sekiranya tidak salah, boleh tahu nuras ni belajar negara mana?

  3. nuras

    Salam,
    I know its hard sometimes to tell people what we really feel inside. Besides music, writing is on of the best way to express our feeling right. thats good that you can write and share something here. cuz you ll never know who’s gonna read it (like me, so random..) Some of your entries really taught me how to appreciate people surrounds me, while they are still alive, especially our family. and thank you for that.
    Im studying at Melbourne University. At the LAND DOWN UNDER….
    Just keep on writing, and one thing you have to remember that you ll never be alone, cuz Allah is always with us.
    May He bless you, as always..Amin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: