My lensa, seminggu at Kelantan..

IJAB KABUL- Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mengahwinkan pasangan Ahmad Asyraf Zainuddin dengan Nik Asma’ Salsabila yang juga anak bongsu kepada Menteri Besar Kelantan itu dalam Majlis ringkas di Masjid Pulau Melaka.

AKHIRNYA…Kenderaan yang membawa Sultan Kelantan, Sultan Ismail Petra tiba diperkarangan Lapangan Terbang Sultan Ismail disini. Baginda dibawa ke hospital Mount Elizeberth, Singapura untuk menjalani rawatan susulan diperutnya. Sebelum ini pemergian baginda ke Singapura dihalang oleh penguatkuasa melalui arahan Pemangku Sultan kerana tidak mengikut prosedur yang ditetapkan…

Pesawat milik kerajaan Malaysia yang membawa baginda sultan

KEMBALI BERTAUT... Bekas Mufti Perlis, Dr Asri Zainul Abidin, Ahli Parlimen Parit Buntar, Dr Mujahid Yusof Rawa, bekas ahli PKR Lokman Adam dan Pengerusi biro agma pemuda UMNO Afendi Yusof bersalaman selepas berdebat selama 2 jam dalam forum yang bertajuk, "Bolehkan Melayu Besatu", Di Majlis ini lah Lokman mengeluarkan pendapat perlunya perpaduan Pas dengan UMNO disatukan bagi mewujudkan perpaduan Islam, Isu ini kini menjadi folow up bagi media sehinga mendapat reaksi postitif dari Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyidin Yasin. Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Musyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: