Awek aku buat hal !!!!!!!

Tention tul, semalam hari yang teramat malang kerana awek kesayangan aku  bual hal… selama ini bukan main baik jee.  Tapi tetiba je dia meragam plak..

Dek kerana dia dalam masa 3 hari aku terpaksa habiskan  harta aku  hampir RM tiga ribu.. adoiii laaaaaaaaaaa..

Nak kata dia berfensyen… tak la sangat.. tapi  itu laaa.. nak tak nak terpaksa la aku perhabiskan.. (sebab yang pasti aku nak guna dia lepas ni), tapi dah sayang la katakan.. nak wat camner.

Ni aku senarai keperluan dia untuk  tiga hari ni.

Servis RM 300

Insuran RM900

Bayar saman RM300

Payment bulanan RM 500

Baiki Patah peha RM300

Balancing RM 300

Tu belum lagi  kira cost  empat biji tayar yang sudah botak.. yang pasti bulan depan kena spent lagi.

CAMNER, BOROS TAK!!!!!!!!!!

Categories: Uncategorized | 4 Comments

Post navigation

4 thoughts on “Awek aku buat hal !!!!!!!

  1. chedin

    cARI awek lain laaa…
    ramai lagi awek atas jale tuh…

  2. wah bagusnya pakwe nie…

  3. goof

    jgn la gne die ganaz sgt..
    duit minom air kopi ais kaw die xkire lg tuh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: