Perogol pun tahu hukum ke?..

PANGSAPURI Rampai Court di Setapak, Kuala Lumpur yang menjadi kawasan seorang warga Pakistan melakukan kegiatan samun dan cabul.

PANGSAPURI Rampai Court di Setapak, Kuala Lumpur yang menjadi kawasan seorang warga Pakistan melakukan kegiatan samun dan cabul.

Bunyi je perkataan ‘perogol’ ni  sememang  ia mengerunkan lebih-lebih kepada golongan wanita dan gadis-gadis.. kalau sebut je perogol ni, sememangnya mereka tidak mengenal apa itu sifat kesian…. tak kira laaa.. yang dirogol anak dara kee… yang udah tak dara kee.. even  mak cik-makcik yang dah bergelar atok pun menjadi sasaran…. ganas betuii..

 Tapi bukan itu yang aku nak perdebatkan, semalam tengah dok lepak kat umah,  aku ada terbaca satu story dari akhbar Kosmo… kisah rogol juga tapi  ia sedikit membuat aku terseyum sorang-sorang

 Kisah dia adalah seorang lelaki Pakistan yang kemaruk sex. Kejadian ini berlaku di  Pangsapuri Rampai Court di Setapak, Kuala Lumpur. Mungkin kerana kegersangan yang teramat sangat,  beliau bertindak nekad dengan menahan seoarang pelajar kolej di dalam lif dengan mengunakan pisau…

Sape yang tidak takut jika bertindak demikian,budak ni terpaksa ikut arahan…maka budak ni  dibawanya  kembali kerumahnya,, buka sahaa pintu rupanya-rupanya ada seorang lagi kawannya.. bertambah seronak la budak peogol ni.. tadi seorang sekarang berdua plakk.

Tapi yang aku gelak tak leh tahan.. mamak Pakistan ni terpaksa melupakan hasrat untuk merogol kerana salah seorang budak pompuan ni datang haid… mungkin dia tahu hukum kott. Tapi hukum merogol tak tahu plak…Bagaimanapun sebelum melarikan diri sempat lagi dia “ “touch” tempat-tempat yang berkenaan…mungkin  dia tak nak blah tangan kosong….

Aku yakin  selepas itu budak perempuan ni  rasa lega teramat sangat.. mungkin  dalam hatinya berkata  mujur  la aku ni bendera merahh,,,, kalu tak habislaaaa…Apapun takziah aku ucapkan kepada budak ni dan laknat kepada perogol yang tidak berhati perut itu… kalau nak kawin laa. Ish2

 Moralnya: Kalau nak melepak pergila timee bendera merahh. kan selamat tu, hehehe.

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: