Terima Kasih Terengganu.

Antara staf KT

Antara staf KT

Setiap yang bermula akan ada akhirnyaa…kalau ada umbi semestinya ada hujungnya….. minggu ini  merupakan hari- hari terakhir aku berada di Kuala Terengganu,  setelah hampir tiga bulan berada di negeri ini,  insya allah aku akan kembali memulakan bertugas di Shah Alam bemula April ini.

Ayat seedeyy ke tuuu? Heheh tak laaa. Baru INTRO  je tuu…… tapi apa yang aku nak kata ialah semestinya berada di negeri ini membuatkan  aku banyak  belajar pelbagai bendaaaa.. dari segi kerjaaa.. pergaulan, even melibatkan soal-soal personal nii..

kui-kui-kui

kui-kui-kuiSebagai orang yang mentah dalam bidang kewartawanan mahupun dalam kehidupan ini,..datang ke KT ni memberi aku satu banyak peluang untuk belajar dan menguasai beberapa perkara yang sebelum ini aku tidak pernah rasakan semasa berada di KL.Aku ucapkan terima kasih kepada semua team Sinar Harian Terengganu termasuk bos- bos Kak Mas, Kat Inaaa dan Cik Mat Lazim dan semuaa staf-staf(ayu, gee, Zira, Bee, Baiyah, Raiham, Sai, kak Mah, Ayah Su and adik kesayangan Bazli serta yang lain-lain , ) …. sesungguhnya aku memperolehi ilmu dan pengajaran berguna dalam meneruskan kerjaya aku di Shah Alam nantiTQ huda and raiham

 

Dan yang pasti setiap kenangan yang baik hatta yang kurang baik ssekalipun semasa bertugas di sini,  aku akan catitkan dalam buku tiga lima aku,, dan itu “antara” tujuan aku datang ke KT ini..  

Aku mintak ampun dan  maaf banyak-banyak kalau ader termengumpat, termengata, tersasul, dan ter over joke,,,,, apa yang aku lakukan adalah semata-mata tidak lebih untuk menghidupkan suasana  khususnya dunia kewartawanan yang dipenuhi dengan tekanan.

So,  lepas ini aku kembali berada di dunia yang pening di KL, insya allahh aku harapkan yang terbaik disana nanti,.. Pada kawan-kawan kat KT , TQ very much and  I love u ALL!!

Yati, Gee dan Baiyah.. lepas tengok teater dan buat teater

Yati, Gee dan Baiyah.. lepas tengok teater dan buat teater

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: